2. huhtikuuta 2014

Onko meillä joku blogikin?

Shhhh. Ei puhuta postaustauosta mitään, okei? Tässä teille kolmen(kymmenen) kilometrin kuulumispostaus, olkee hyvät!

Käytiin kisaamassa Deen kanssa Kotkassa parisen viikkoa takaperin, oli kyllä hirveän hyvinmenneet kisat! Kaksi nollaa ja yksi vitonen, hienosti siis meni. Radoista mulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Oon iloinen ettei tullut ekalta radalta kosketusvirhettä, menin hieman liian lähelle Deetä kontaktilla ja mudisti päätti hieman kommentoida asiaa. Vitosradalla taas lähdin hieman liian aikaisin ja Dee ei ollut vielä lukinnut estettä, joten se lähti sitten mun mukaan. Kontaktit oli ihan kamalat, onneksi Kuopiossa ne oli oikein nätit. Joku tarkka ehkä huomaa videoilta, että mulla tosiaan oli päällä GoPro - kamera, saatte GoPro - videot näytille myöhemmin! Alla radat.

Sitten oli vuorossa ACE SUPER Kuopiossa Skitson kanssa. Myös D pääsi vähän liitämään. Tehtiin pieniä pätkiä ja lopuksi melkein kokonaan sellaisia ratoja joissa ei ollut Skitsolle vaikeita esteitä, eli keppejä ja kontakteja. Alla piiiieni kooste viikonlopusta.

Ja sitten Kuopion kisat! Siellä kisattiin siis kuusi rataa. Eka päivä meni ihan täysin penkin alle, mikään ei toiminut ja kolme hyllyä tulokseksi. Ohjaaja hoi mihin heitit sun ohjaustaidot? Huolimatonta ja iiiihan liian kiireellistä ..... Noh, ainakin meillä oli hauskaa! Sunnuntaina menikin paremmin. Ekalta radalta 15 (kielsi ensin keinun ja puomin koska ohjasin Deen sinne huolimattomasti ja kosketusvirhe ennen keppejä kun tyrkkäsin koiraani vahingossa :D), toisellta radalta sitten nolla ja samoin viimeiseltä! Kontaktit oli oikein mainiot koko viikonlopun, reeni tuotti tulosta.


Toisella radalla tapahtui myös hieman jotain muutakin. Jotain ihan uskomatonta. Didi nimittäin voitti koko radan noin kolmenkymmenen koiran joukosta ja sai näin ollen viimeisen SERTinsä = FI AVA !! Paras ystävä ja paras agilitykoira, voiko muuta toivoa? Pakko sanoa, että kyllä se hienolta tuntuu, varsinkin kun ei edes mitään titteleitä sen kummemmin toivonut! Yllä siis Didin valioitumisrata.

Skitso treenasi myös hieman kisojen aikaan Tiian kanssa, hitsi kun se on viisas! Tiiakin kehui, että ei ole hetkeen viisaampaa koiraa tullut vastaan. Oppi ihan sairaan nopeasti ja kaikki sujui ihan oikein. Boksille haetaan rytmikästä laukkaa, ja sehän tuli sieltä heti! Vitsi. Puomi jäi harmillisesti tuosta videosta omaa huolimattomuuttani, mutta tehtiin siis takaperin ketjuttamalla pöydän päältä.


Loppuun vielä paljon kuvia!

Inky, Didin vauva♥

7 kommenttia:

  1. Paljon paljon Onnea!

    VastaaPoista
  2. Jo te! PS sairaan mageita kuvia pitkästä aikaan (ei sillä että muut ois pephusta) 4 ja 6kuva ainakin :3

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näytti meno, varsinkin toi viimenen! Onnea kovasti :)

    VastaaPoista
  4. Vitsit tosta Inkystä kasvoi veikeän näköinen!

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!