4. syyskuuta 2014

Uutisia treenirintamalta + ARVONTA!

Postauksen lopussa arvonta, tsekatkaa se!

Vähän aikaa en olekkaan kirjoitellut tänne yhtään mitään treenien puolelta, kaiken lasita kun tässä on ollut. Tässä tuleekin sitten sekin!

Agilityssä ei ole mitään kummempaa. Ohjatuissa käydään Tirpan kanssa ja LAU:n hallilla sitten yskärivuoroilla molempien kanssa. Skitson keinu on edistynyt valmiiksi asti, eikä siinä ole enää mitään ongelmaa. Keppihäiriöitä oon tehnyt nyt näiden kanssa hirveästi, eikä niissä ole ongelmaa edes Skipan kanssa! Oon tehnyt ihan niin radikaaleja juttuja, että laitan pujottelemaan keppejä seinään päin jä lähden kirjaimellisesti juoksemaan vastakkaiseen suuntaan. Ja molemmat pysyy siellä ihan loistavasti! Skitsolla ongelmaksi on kehittynyt kisoissa kuumuminen. Se suoraan sanottuna kadottaa korvansa ja sekoaa radalle päästyään ihan kokonaan. Se kyllä suorittaa ja tulee mukana ihan niinkun yleensäkkin, eikä ulkopuolinen varmasti huomaisi eroa, sillä Skipa on kehän ulkopuolella rauhallisuuden perikuva, ihan niin kuin sille on opetettu, mutta minä joka koiran kanssa olen joka päivä ja teen sen kanssa, huomaan selkeän eron. Se ei irtoa läheskään yhtä hyvin, vaikka sitä vauhtia kyllä löytyy liikaakin. Se tekee vähän sinne päin, eikä oikein keskity kunnolla. Vinkkejä saa heittää! Alla video eilisistä ohjatuista.


Tokosta tai oikein mistään muustakaan ei ole sitten mitään sanottavaa. Allekirjoittaneen innostus kaikkeen mahdolliseen on ihan nollassa. Koulu painaa pahasti päälle ja ohjattuihinkin kerkeäminen tekee tiukkaa. Tokoinnostus on muutenkin ihan pohjalukemissa, eikä koko homma jaksaisi kiinnostaa yhtään. Raivo etenee tässä lajissa erittäin hyvin, mutta mikään hinku kokeisiin ei ole. Ehkä ensi keväänä ... Oon innostunut Skitson kanssa kiekkoilusta ihan hirveästi, mutta se on mulle lähinnä hauskaa ajanvietettä. Ei siintäkään tosin kisahaaveet ihan haudattuja ole! Rally-toko on myös alkanut kiinnostaa kovasti, ehkä siintä voisi tulla mulle ja Tirpalle uusi laji.


*                    *                    *
A R V O N T A!
Sitten siihen postauksen toiseen aiheeseen! Huomasin tuossa, että blogi on kerännyt reilu vuoden (pistettiin pystyyn helmikuussa 2013) aikana 191 lukijaa, 62078 näyttökertaa, reilu kolmesataa postausta kun vanhat piilotetut lasketaan, 735 julkaistua kommenttia ja tätä katsotaan keskimäärin sata kertaa per päivä, myös niinä päivinä jolloin postauksia ei ole tullut. Ihan hurjaaaaaaa! Tämän kunniaksi olisi taas luvassa arvonta, näitä taitaakin tulla joka syksy ... :D Palkintona tässä arvonnassa on 30e lahjakortti Mustiin ja Mirriin. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa mihinkään muuhun.  Säännöt on erittäin simppelit:

=> Sinun tulee olla blogin lukija osallistuaksesi. Kyllä, kaikki blogin arvonnat ovat (toistaiseksi) ollut vain lukijoille, mutta anoillekin tulee vielä joskus arvonta, lupaan!

=> Sinulla on mahdollisuus saada kolme arpaa: ensimmäisen arvan saat, kun täytät alla olevan kaavakkeen, toisen kun mainostat arvontaa blogissasi vaikka yllä olevan kuvan avulla (muista linkata postaus tai blogi tai mikä paikka vaan missä arvontaa mainostetaan!) ja kolmannen kun heität lomakkeen mukana pienen kritiikin blogista.

Nimesi/Nick:
Sähköpostiosoite:

Mahdollinen kritiikki blogista:

=> Aikaa osallistumiseen on 24.9 asti!

=> Lahjakortti postitetaan etanapostilla.

=> Arvonta suoritetaan puoluettomalla netin arvontakoneella.

44 kommenttia:

  1. Osallistun :) Ja se pieni kritiikki blogista: Monet kuvat täällä on vedetty jostain syystä jonkinlaisten filtterien läpi, niinkuin instagram-tyyliin ja minusta ne ei välttämättä sovi blogin muuhun tyyliin :)

    - Oona
    oona.haikio@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Nimesi/Nick: Tytti
    Sähköpostiosoite: klouvni@live.fi
    Mainostus: http://fallofpieces.blogspot.fi/2014/09/the-mutiaiset-arvonta.html
    Kritiiki: Tykkään blogistasi ihan hirveästi, on kiva lukea harrastuksistanne, varsinkin nyt kun on oma mudi tulon päällä. Olisi kuitenkin kiva joku postaus ihan arkielämästä koirien kanssa tai mitä koirasi syövät, miksi ja miten tälläiseen valintaan on päädytty, ihan sellaisia mielipidepostauksia :)

    VastaaPoista
  3. Kolme arpaa!
    Nimesi: Nanna Salmela
    Sähköpostiosoite: nannajustiina@gmail.com
    http://jiminunelmat.blogspot.fi/ <= Tuolta löytyy mainostus sivupalkista
    Mahdollinen kritiikki blogista: En keksi mitään kritiikkiä, koska blogisi on niin hyvä!

    VastaaPoista
  4. Jenny
    hurttateam@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Yhdellä arvalla mukana!
    Nick, Emppu
    Sähköposti, empppu.laakko@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Osallistun kahdella arvalla :)
    Nimesi/Nick: Mira
    Sähköpostiosoite: miraliisa90@hotmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Blogi on mielenkiintoinen, erityisesti agilityyn liittyvät jutut kiinnostaa. Postaustahtikin on omaan makuuni sopiva :)
    PS. Jestas tota teidän menoa tuolla radalla, mahtavaa katsottavaa! :)

    VastaaPoista
  7. Nimesi/Nick: Salla Salmi
    Sähköpostiosoite: salla.salmi97@gmail.com
    Mahdollinen kritiikki blogista: Oikein hyvä blogi, jossa onnistunut ulkoasu: sopiva värimääilma. Kivasti muokattuja (ja hyvälaatuisia) kuvia ja koiraharrastajana erityisesti harrastuspostaukset (erityisesti vielä videolliset) ovat mieleeni.
    Linkkaan blogiini nahkalassie.blogspot.fi kuvan :)

    VastaaPoista
  8. Kaksi arpaa!
    Nimi: Reetta/Remy
    Säpo: naalienjaljilla@gmail.com

    Kritiikkiä: Muuten tosi kiva blogi mutta itse en perusta rankkojen filtterien läpi vedetyistä kuvista. Tyylinsä toki kullakin, eikä ne mitenkään suuresti häiritse. Päivityksiä olis kiva lukea useamminkin! :)

    VastaaPoista
  9. Rebecca
    blogia luen sähköpostilla curlymafia@luukku.com mutta yhteydenotot cpkusagur@gmail.com kun en luukkuun ole päässyt sisälle vuosiin :D

    VastaaPoista
  10. mukana yhdellä arvalla!
    Nick:Milh
    Sposti:huiskuhantamme@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Nimesi/Nick: Linda H
    Sähköposti: linda.hartikainen_10@mail.ru
    Mahdollinen kritiikki: Hyvä yksinkertainen ulkoasu. Tykkään postauksista ja kuvista. Ainoa miinus on kuviin lisättyjä "outoja" pinkin sävysiä väriä u know what i mean? :'D
    Mainos löytyy blogistamme!

    VastaaPoista
  12. Nimesi/Nick: Tiina Silventoinen
    Sähköpostiosoite: gringoesflashy[ät]gmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Ensinnäkin, tykkään tästä tosi kovasti! Sinulla on miellyttävä ja pääosin virheetön kirjoitustapa ja teksti on helppolukuista. Aihe on tietysti huippu. :D Videoita on kiva katsoa ja agility-postaukset on ehkä omia suosikkeja. Yhdessä vaiheessa mul kävi ne filtterikuvat hermoon, mutta pääasiassa siis otat tosi kivoja ja käsittelet ne katsojaystävällisesti. :D Mut joo, plussat on huomattavasti isommat kuin miinukset eikä mun mielestä tässä blogissa ole sellaisia emämunauksia, mitkä eivät hioutuisi bloggauksen myötä jatkossa. Keep up the good work!

    VastaaPoista
  13. Kolme arpaa!
    Nimesi/Nick: Mirka
    Sähköpostiosoite: mirka.hallami@hotmail.com
    Mainostus löytyy blogin sivugadgetista: http://borntobemirka.blogspot.fi/

    Mahdollinen kritiikki blogista: Tykkään lukea blogia, postaukset ovat mielenkiintoisia ja kivoja. Välillä postausten väli on aika suuri, mutta onneksi harvoin. Kuvat ja videot suurta plussaa. Oikein mukava blogi, jota lukee mielellään!

    VastaaPoista
  14. Osallistun 3 arvalla :)
    Nimi: Sofia Kovalainen
    Sähköposti: sofia.kovalainen@gmail.com

    Ja se kritiikki: tosiaan siis tää blogi on musta yks parhaimmista, tekstit on kirjotettu todella kivalla tyylilla ja mielenkiinto pystyy aina postauksissa. Ainoona mitä nyt tähän hätään keksin on se et ois tosiaan kiva saada jotain perus arkikuulumisiaki :D

    Ja osoite jossa mainostan on: tassuillatallustellen.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. emmimaria
    aaste21@gmail.com

    VastaaPoista
  16. photou
    holmoillen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Nimesi/Nick: Jasmin
    Sähköpostiosoite: jasmin.saarinen(at)outlook.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Pidän blogistasi hirmuisesti. Monipuolisia ja mielenkiintoisia tekstejä. Plussana ihanat kuvat ja videot!

    VastaaPoista
  18. Kaksi arpaa!

    Nimi: Inka Räsänen
    Sähköpostiosoite: inka.rasanen@kotikone.fi

    Mahdollinen kritiikki blogista: Tämänhetkinen ulkoasu on kiva, aiemmissa ollut jotain pahasti häiritseviä tekijöitä. Filtterit on myös ikäviä, ne on tosi voimakkaita, haaleina voisikin toimia hyvin! Sivupalkissa myös hirveästi asiaa, jos haluaa kalenterin nähdä niin on tosi alhaalla, mutta se nyt ei kovin vakavaa ole.

    VastaaPoista
  19. Osallistun kolmella arvalla. :)
    Nimesi/Nick: Heidi
    Sähköpostiosoite: vouti.heidi@gmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Postauksia sais tulla useammin. Postauksissa vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia. :)
    Postaus jossa blogia mainostetaan: http://hesmestiini00.blogspot.fi/2014/09/the-mutiaiset.html

    VastaaPoista
  20. Sä olit hyvä ja pärjäsitte tosi hyvin koiramestarissa. Kyllä se voitto viä joskus sielt tulee kun jaksaa vaan aktiivisesti yrittää. Olitte kumpikin mahtavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos! Ihanaa lukea tälläisiä kommentteja.

      Poista
  21. Nimesi/Nick: Emma
    Sähköpostiosoite: surkeudenhuiput@gmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Ulkoasu on atm kiva! Mua hieman häiritsee sivupalkin juttujen sijoittelu jä suuri määrä, viime aikoina on ihan ok monipuolista juttua tullut. Kuvien paljous on ihan jees mutta välillä ärsyttää turhan voimakkaat filtterit/muokkaukset/mitäonkaa.

    VastaaPoista
  22. Osallistuisin arvontaan! :)

    Nimesi/Nick: Tiia/Tiia Cecilia.
    Sähköpostiosoite: sorsamonsteri@gmail.com

    Kritiikki: Mielestäni blogin ulkoasuun sekä banneriin on panostettu, itse mielelläni luen blogeja, joiden ulkokuorikin on blogille ominainen ja persoonallinen. Olen seurannut blogia jonkin aikaa, ja lukijamäärä on kasvanut huimasti! Onnittelut siitä! :) Moni ei pidä kuvien muokkauksista, mutta minun mieleeni ne jollain lailla ovat, persoonallisia ja tekevät kuvista "taiteellisia". Pidän blogistasi! Jokaiseen postaukseen on huomattavasti käytetty aikaa, ja kuvien paljous on erittäin hyvä juttu! Postauksia voisi tulla useammin, tosin kouluaikana on hankalaa olla blogin parissa kokoajan.

    VastaaPoista
  23. Nimesi/Nick: Hapero
    Sähköpostiosoite: hapero@iki.fi

    Mahdollinen kritiikki blogista:
    Tykkään ulkoasusta, se on selkeä ja simppeli, kuitenkin mieleenpainuva ja pirteä. Toki näin syksyn alussa vois ehkä kehittää jotain syksysempää taustaa, banneri nyt menee. Banneri ylipäätään on jotenki mutiaisten näkönen. Tykkään myös esittelysivuista, varsinkin kun ne varsinaisesti aukeaa vasta kun on vähän aikaa blogia lukenut, tietää kuka on koira ja kuka kissa ja kuka kettu. Esittelysivut on siistit ja yhdenmukaiset, sisältöä vois toki olla enemmänkin. Enemmän luonnetta, tulevaisuuden suunnitelmia, tavoitteita? Blogi on monipuolinen, postauksia on niin perus kuulumispostauksia kuin asiapostauksiakin, selkeää, virheetöntä tekstiä jossa sun suht nuori ikä ei edes juuri näy. Ehkä useammin voisit postata. Kuvat on kivoja ja toimii, videot on plussaa.
    Mä vaan tykkää, enkä keksi mitään erityisen suurta kritisoitavaa. Pikkuseikkoja, jotka ei yleisvaikutelmaan vaikuta!

    VastaaPoista
  24. Kaksi arpaa!

    Nimesi/Nick: Pauliina
    Sähköpostiosoite: pauliina.jaakkola2@hotmail.com


    Mahdollinen kritiikki blogista: Lyhyesti voisin sanoa, että blogiasi on todella mukava lueskella, koska se on monipuolinen, hyvä laatuiset kuvat ja teksti selkeää luettavaa. Nuorena koiran omistajana myöskin kiva lueskalla toisten nuorten tekemisiä koiriensa kanssa. Ehkä joskus voisi olla postaustahti tiheämpään :)

    VastaaPoista
  25. Nimesi/Nick: Annika
    Sähköpostiosoite: nellie-dellie@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Nimesi/Nick: Annika
    Sähköpostiosoite: annika.oj@live.fi

    VastaaPoista
  27. Se, ettei aina jaksa, on ihan normaalia. Koirillekin tauko koulutuksesta voi tehdä hyvää. Kunhan ne saa riittävästi ulkoilla. En vielä ensi lukeman perusteella voi kritisoida blokia.

    VastaaPoista
  28. Nimesi/Nick: Sohvi
    Sähköpostiosoite: sohfi@luukku.com
    Kritique: Sun blogia on nykyään ihan älyttömän kiva lukea, kirjotat tosi sujuvasti ja teiän agiliitoa on hieno katsoa. Jos pitää jotain parannettavaa löytää, niin vielä puolisen vuotta sitten joitakin postauksia lukiessa tuli sellainen tunne, ettet kirjoita suoraan mitä ajattelet, vaan koristelet tekstiä turhilla korulauseilla. Blogihan ei ole runo, vai mitä? Se on kuitenkin jäänyt tosi hyvin pois, ja nykyään sun kirjottaminen on, kuten jo edellä sanoin, tosi luontevaa. Lisäksi jo tosi monen muun mainitsevat flitterkuvat jotka tökkäävät omaan silmään, sekä sivupalkissa olevien härpäkkeiden määrä. Muuten blogisi ulkoasu on silmää miellyttävän pirteä, ja kuvia on kiva katsella, koska oot aivan tajuttoman hyvä kuvaaja. Tää rataa kun jatkat, susta tulee vielä koirablogien kuningatar!

    Ja mainostusta löytyy täältä: http://lapiesteiden.blogspot.fi/2014/09/14-melkeista-ei-pideta.html

    VastaaPoista
  29. nimesi: Laura
    sähköpostiosoite: laura.hepat@hotmail.com
    kritiikki: Sul on kiva blogi, jossa on tosi kivat kuvat ja kiva ulkoasu. Kuitenkin kuten jotkut ovat jo maininneet, niin sivussa voisi olla vähemmän juttuja.
    mainostan koirablogissani(tohelovalloittaa.blogspot.fi) ja facebook sivullani: https://www.facebook.com/pages/Tohelo-valloittaa/1489944461250625

    VastaaPoista
  30. Nimesi: Tiia
    Sähköpostiosoite: tiia.kayhty@outlook.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Sun blogia on tosi kiva lukea, kuitenkin tossa sivussa voisi olla vähän vähemmän juttuja, niinkuin aika moni on jo sanonutkin. Sitten toi "arkistojen kätköistä", vois olla yksinkertasempi, eipä tästä blogista muuta kritisoitavaa ole. :)

    VastaaPoista
  31. Nimesi: Janina ja Soni
    Sähköpostiosoite: Janina_Taskinen@hotmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista:Löysin tämän vasta ja ihana on! Itse olen niin laiska lukija (sulla kivojatekstejä) niin omaan makuun ehkä vähän lisää kuvia viellä kun sulla aina niin hienoja kuvia!

    Ja mainostus on! --> http://tahma-tassut.blogspot.fi/ Eli 3 arpaa ;)

    VastaaPoista
  32. Nimi: sara
    Sähöposti: thesoffu@gmail.com

    Kritiikki: tosi ihana blogi tätä on kiva lukea ja kuvat on tosi hyvä laatuisia. Banneri ja ulkoasu on aivan mainio!

    VastaaPoista
  33. Nimi: VilmaAda
    sähköposti: villimeininki@gmail.com
    http://villimeininki.blogspot.fi/2014/09/arvonta-blogissa-mutiaiset.html

    Kritiikki: Vähän aikaa sitten vasta löysin blogisi, joten en ole kerennyt kirjoittamistasi pitkään seuraamaan. Mutta todella hyvältä vaikuttaa! Ja tuo bannerisi, se on niin ihana! Postauksesi ovat sopivan pituisia, ja ne ovat kiinnostavia. Myös kuvasi ovat hyvä laatuisia!

    Eli siis 3arpaa:)

    VastaaPoista
  34. Nimesi/Nick: Ella
    Sähköpostiosoite: ella.tikkanen@windowslive.com

    VastaaPoista
  35. Nick: Marju
    Sähköpostiosoite: pieniporopaimen@gmail.com

    Arvonnan mainostus löytyy blogini ( http://pieniporopaimen.blogspot.fi/ ) sivugadgetista.

    Kritiikki: Blogisi on monipuolinen ja sitä on kiva lukea. Eniten kiinnostavat agilitypostaukset, sillä harrastan itsekin agilityä. Myös mudi rotuna kiinnostaa. Lisäksi postaustahtisi on hyvä ja plussaa ovat videot ja kuvat.
    Ulkoasultaan blogisi on kivan simppeli, kirjoitustyylisi persoonallinen, esim. koirien omat sivut.

    Eli kolme arpaa :)

    VastaaPoista
  36. Nimi: Iida
    Sähköposti: iida.lappi@gmail.com

    Mainostus löytyy Facebookista.

    Kritiikki: toivoisin tänne sitä tunnistepilveä / aakkosellista listaa (vai mikä sen nimi nyt onkaan)
    Eli siis sitä, josta voi painaa esim. Agility, niin se näyttää kaikki ne postaukset, missä on agility-asiaa.
    Muuten tämä on aivan huippu blogi!!

    Ja kolmella arvalla siis mukana! :)

    VastaaPoista
  37. Nimesi/Nick: Kirsi
    Sähköpostiosoite: kirsi.ipana@hotmail.com

    elikkäs yksi arpa:)

    VastaaPoista
  38. Jenna
    jenna.bergdahl@gmail.com
    Mainos: http://munblogi-koiraihminen.blogspot.fi

    Kritiikki: postauksen ja gadgetien otsikot ovat kyllä hienoja, mutta vähän epäselviä. :)

    Kolme arpaa siis :)

    VastaaPoista
  39. No jospa nyt sitten mekin! :D Kolmella arvalla mukaan.

    Oona
    oona.maki(at)kolumbus.fi
    Mainos: http://susiasukit.blogspot.fi/2014/09/treenipaivina-sunnuntai-ja-keskiviikko.html

    Kritiikki: Tykkäisin pidemmistä postauksista! Esmes tämä oli jo kivempi, kun olit kertonut treeneistä vähän tarkemmin. Musta vaan tuntuu, että teet paljon kuvapostauksia tai sitten kerrot vain esim. tulokset kisoista. Mä tykkäisin lukea myös ihan normaaleista treeneistä ja päivistä, ei pelkästään kisamatkoista tai erikoisemmista valkuista. Mahtavaa kun olet lisännyt lähiaikoina enemmän videoita kuin ennen! Ootte kivoja. :-)

    VastaaPoista
  40. Nimesi/Nick: Essi Kuivalainen

    Sähköpostiosoite: essye3@gmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Postaukset voisi olla vähän pidempiä. Onhan ne jo kivan pituisia, mutta mun mieleeni olisi vielä pidemmät postaukset :)

    Mainos: http://life-with-shadows.blogspot.com/2014/09/the-mutiaiset-arvonta.html

    VastaaPoista
  41. Nimesi/Nick: Bea
    Sähköpostiosoite: pawprint_on_the_beachAThapsutassu.com

    Mahdollinen kritiikki blogista: Uusi ulkoasu on tosi kiva ja kaikin puolin miellyttävä. Kuvien filtterit minäkin jättäisin pois, muuten en mitään muuttaisi! :)

    VastaaPoista
  42. Nimesi: Hukkakukka
    Sähköpostiosoite: sopeutuja(at)hotmail.com
    Yhdellä arvalla mukana siis. :)

    VastaaPoista
  43. Nimesi/Nick: Oona Helenius
    Sähköpostiosoite: hhessuuu@gmail.com

    Mahdollinen kritiikki blogista:
    Taustaväri on omaan makuun huonosti valittu.

    http://karwakamut.blogspot.fi/ (ulkoasun muokkaus hitusen kesken omassa blogissa)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! High five! Ylävitonen! Skitsolta pusu naamalle!